About

Σκοπός αυτής της διαδικτυακής μας παρουσίας είναι να γνωρίσετε τις δυνατότητες που προσφέρει η οδοντιατρική στις μέρες μας καθώς και να σας δημιουργήσουμε την πεποίθηση ότι η επίσκεψη στο οδοντιατρείο δεν χρειάζεται να συνδυάζεται με πόνο.

Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Αγ. Φωτεινής 63, 1ος όροφος
    Nέα Σμύρνη
    Στάση Τραμ Αγ.Φωτεινής-Πλατεία
  • τηλ: 211 700 6000
Φόρμα Επικοινωνίας

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και έχοντας πάντα ως γνώμονα τις επιθυμίες του κάθε ασθενή.

Αισθητική Οδοντιατρική
Λεύκανση Δοντιών

Πρόκειται για μια αισθητική τεχνική, με την οποία βελτιώνουμε το χρώμα των δοντιών. Δόντια που έχουν σκουρύνει λόγω ηλικίας, καπνίσματος, τραύματος ή αλλων παραγόντων, τώρα μπορούν να γίνουν λευκά και λαμπερά με απλή και ανώδυνη διαδικασία. Μπορεί να γίνει στο ιατρείο σε μια συνεδρία ή στο σπίτι με εξατομικευμένους νάρθηκες για διάστημα 1-2 εβδομάδων. Ακόμη μπορεί να γίνει και συνδυασμός των 2 μεθόδων.

Εμφράξεις σύνθετης ρητίνης

Λευκά σφραγίσματα
Οι σύνθετες ρητίνες είναι υλικά υψηλής αισθητικής απόδοσης, αλλά και υψηλής αντοχής. Αποτελούν την πρώτη επιλογή των οδοντιάτρων στην αποκατάσταση των βλαβών των δοντιών. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αντικατάσταση των παλιών εμφράξεων αμαλγάματος (μάυρα σφραγίσματα), προκειμένου να βελτιωθεί το χαμόγελο του ασθενή, να γφαίνεται εντελώς φυσικό και να μοιάζει σαν να μην έχει κανένα απολύτως σφράγισμα.

Όψεις Πορσελάνης

Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του οδοντιάτρου για όλους εσάς που θέλετε ένα λαμπρό και αρμονικό χαμόγελο. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία που μεταμορφώνει τα μικρά ή μεγάλα δόντια με ανισόπεδες επιφάνειες, τα έντονα χρωματισμένα δόντια (από λήψη τετρακυκλινών ή ενδοδοντική θεραπεία, τα δόντια με διαστήματα ή τα συνωστισμένα. Εύκολα, γρήγορα και θεαματικά. Απαιτούν ελάχιστο τρόχισμα δοντιού (συνήθως 0,5 χιλ) στην μπροστινή επιφάνεια, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι ανθεκτικά και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο. Δίνουν την αίσθηση του φυσικού και υγιούς δοντιού! Πρέπει να γίνεται από αισθητικό οδοντίατρο σε συνεργασία με εξειδικευμένο οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Μεταμορφώστε το χαμόγελο σας και κερδίστε την χαμένη σας αυτοπεποιθηση!

Όψεις Ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης ή αλλιώς το bonding δοντιών είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για όσους θέλουν να βελτιώσουν το χαμόγελο τους άμεσα και ανώδυνα. Κατασκευάζονται από αισθητική ρητίνη (υλικό των εμφράξεων), γίνονατι στο ιατρείο σε ένα ραντεβού από τον οδοντίατρο, χωρίς την μεσολάβηση του οδοντοτεχνίτη, γεγονός που καθιστά το κόστος τους πολύ πιο προσιτό έναντι των όψεων πορσελάνης. Λόγω του υλικού τους απορροφούν πιο γρήγορα χρωστικές και χάνουν την αρχική τους λάμψη, οπότε και χρειάζεται πιο συχνή αντικατάσταση τους. Η σωστή τους συντήρηση και η καλή στοματική υγιεινή συντελούν στην μακροβιότερη διατήρηση τους.

Ολοκεραμικές Στεφάνες e-Max

 

Στεφάνες Ζιρκονίου

 

Τοποθέτηση οδοντικού strass

 


Εμφυτεύματα
Χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων

 


Αισθητική Προσώπου
Μπότοξ

Το μπότοξ (ή αλλιώς η Βοτουλινική τοξίνη τύπου Α) είναι μια πρωτείνη που παράγεται από το βακτήριο Clostiridium botulinum και είναι εγκεκριμένο από τον FDA από το 1989. Χρησιμοποείται ευρέως στην κοσμητική ιατρική, καθώς αποτελεί μια εύκολή, γρήγορη και μη επεμβατική θεραπέια. Ενδείκνυται κυρίως για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και για το λόγο αυτό έχει άριστα αποτελέσματα όταν εφαρμόζεται σε νεαρά άτομα για λόγους πρόληψης. Το πρόσωπο με την θεραπεία μπότοξ δείχνει νεότερο και πιο ξεκούραστο. Διαρκεί από 2-9 μήνες και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 3-7 μέρες από την εφαρμογή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ για άριστα αποτελέσματα.

Fillers (Υαλουρονικό)

Ταξινομείται στις μη θειικες γλυκοζαμινογλυκάνες. Είναι φυσικό συστατικό του δέρματος μας, το οπόιο έχει την ιδιότητα να συγκρατεί μόρια νερού, προσδίδοντας όγκο και σφριγηλότητα στο δέρμα. Αυτό σε συνδυασμό με την έλλειψη τοξικότητας και ανοσογονικότητας, το καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλές στην αισθητική ιατρική. Το ενέσιμο υαλουρονικό χρησιμοποιείται για ρυτίδες γύρω από το στόμα, στρις ρινοπαρειακές αύλακες, στο μεσόφρυο, αλλά και οπουδήποτε στο πρόσωπο. Ακόμη έχει χρήση για ανάδειξη όγκου και περιγράμματος, όπως πχ στα χείλη και στα ζυγωματικα (μήλα). Διαρκεί έως και 1 χρόνο.


Περιοδοντολογία
Καθαρισμός & στίλβωση

 

Στίλβωση Δοντιών με σοδοβολή

 

Θεραπεία Ουλίτιδας

 

Συντηρητική Θεραπεία περιοδοντίτιδας

 

Υποουλική απόξεση

 

Ναρθηκοποίηση δοντιών με κινητικότητα

 


Προσθετική
Ολικές και μερικές Οδοντοστοιχίες

 

Στεφάνες

 

Γέφυρες

 


Ενδοδοντία
Απονεύρωση Μονόρριζου δοντιού

 

Απονεύρωση Πολύρριζου δοντιού

 


Εξακτική

Εξαγωγές δοντιών

 


Οδοντική χειρουργική
Εμφράξεις σύνθετων ρητινών 

Λευκά σφραγίσματα

'Ενθετες/επένθετες εμφράξεις πορσελλάνης 

 

Ένθετες/επένθετες εμφράξεις μετάλλου

 

Ανασυστάσεις δοντιών

 


Παιδοδοντία
Προληπτική και Επανορθωτική Οδοντιατρική σε παιδια από 4 ετών